Labels

23. helmikuuta 2014

Matkan tekkoo

Kaikki on vihdoin valmista ja matka on alkanut kohti Ruotsia. Laivassa mennään ja aamulla ollaan Tukholmassa josta auton nokka otetaan kohti Göteborgia. Kaikki ei ole mennyt ongelmitta, mutta kaikki ongelmat on selvitetty ja matkassa ollaan.

Kuten sanonta menee odottavan aika on pitkä ja nyt se alkaa käymään vähiin... Mikähän kamala riiviö siellä odottaa ja mitenhän meidän matka takaisin Suomeen mahtaa mennä. Matka kertomusta saatte odottaa siihen saakka, että ollaan kotona kuten myös kuvia.

Nyt iski viime hetken järkytys "kuumeilu". Pitkään toiveissa ja haaveissa ollut malinois vauva tulee vihdoin kotiin ja mä aloin miettimään mihin olen itseni pistämässä. Hyvä tytöstä tulee en sitä epäile, mutta miten paljon se opettaa uutta ja kasvattaa myös minua ihmisenä.  Mitä tuosta pienestä ihmeestä kasvaa. Meidän tollerit kun on ylisosialisia ainakin tuntuu siltä vieraiden ihmisten kanssa ni mitähän Piikan kanssa tulee olemaan. Ja kun tuo on paimen niin ainakin se saa toteuttaa sitä puolta itsessään pitäessä aikanaan lenkillä punainen "lammas" lauma kasassa :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015