Labels

28. helmikuuta 2014

Kosketuskeppi

Keskiviikkona oltiin kotona, mutta se päivä meni nukkuessa ja uutta kotia ihmetellessä sekä tutustuen kaikkeen uuteen mikä matkalla tuli vastaan. Torstaina aloitettiin lyhyillä treeni pätkillä istumis harjoittelua. Piika itse tarjosi istumista ja kun sen huomasin yhdistin sanan mukaan. Pian jo tyttö istui koko ajan ja haki katse kontaktia. Tänään sitten "istu" sana voi tulla millaisessa tilanteessa vain. Kokeilin miten hyvin tyttö kuuntelee ja keskeytin leikin käskyllä istu. Lelu suussa Piika pomppasi pystyyn ja istui jalkojeni eteen.

Nimi on selkeästi opittu eilen. Tähän mennessä oman nimen kuuleminen ei ole merkinnyt minkään moista elettä mihinkään suuntaan, mutta eilen illalla ensimmäisen kerran reagoi katsomalla päin ja tänään juoksee heti nimen kuultua luokse.

Olen tänään ottanut naksutin/kosketuskepin kanssa hyvin helppoa treeniä eli pennun pitää koskea kepin päässä olevaa palloa. En ehtinyt kunnolla laskea kosketuspalloa alas kun Piika jo nenä kiinni pallossa. Ja naksauksen kuultua pentu sekosi. Sen oli pakko koko ajan saada koskea kepin päässä olevaa palloa ja kiireessä se pallo piti toisinaan ottaa myös suuhun. Hyvin oppivainen pentu! Nyt jatketaan kosketuskepin kanssa treenailua ja katsotaan mitä seuraavaksi aletaan sen kanssa tekemään. Hyvän kirjoituksen kosketuskepin käytöstä löytyy mm. Kiira ja Kiharat blogista.

2 kommenttia:

  1. Olen ihan hulluna pentublogeihin. Etenkin belgipentublogeihin. Harvoin luen uuden löytämäni blogin kaikki kirjoitukset, mutta tässä tapauksssa tein niin. Ulkoasussakin on muutamia tosi inspiroivia juttuja. Etenkin tykkään noista sivupalkin välilehdistä.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että luet ja tykkäät :) Itse olen pitkään teidän blogianne seurannut kun on niin mahtavia kirjoituksia niin usein!

    VastaaPoista

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015