Labels

27. heinäkuuta 2014

Pitelemätön belgialainen

Piika juoksee irti paljon ja tarhassa viettää hyvin vähän aikaa, mutta on ollut sellainen kätevä ja nopea hätävara päästää se tarhaan jos on tullut nopeasti sellainen tilanne.Nyt sitten ei enää tiedetä miten asian kanssa edettäisiin. Tähän saakka tai sanottakoon niinku asia on, että keskiviikkoon asti kaikki meni hyvin. Illalla Piika pääsi tollerien kanssa käymään tarhassa. Jätin sen sinne normaalisti aikaa meni noin 10min ja belgialainen juoksi onnellisena ovesta sisälle. Kirosin mielessä ja oikein kunnolla kun olin niin varma, että se on kaivanut johonkin kolon. Tosin ei Piikakaan niin nopea ole, mutta se nyt kävi ekana mielessä.

Seuraavana päivänä jätin Piikan taas myöhään illalla tarhaan hetkeksi tollerien kanssa ja näin tilanteen kun jäin ulkopuolelle katsomaan. Tuo kersa kohta 7kk HYPPÄSI 170cm aidan yli koskematta aitaan.... Suljin silmät ja kirosin mielessäni vielä enemmän kun sitä kaivautumis ajatustani. Nyt mietin, että mitä tuon pöhkön pentuni kanssa teen. Tarhaan sitä on turha laittaa no ei se sillä se ei siellä tähänkään mennessä ole juuri ollut, mutta... Sitä ei pidätä mikään eikä ketään kun se jotain päättää! Hyvä ominaisuus harrastuskoirallako? Kyllä jos se kohdistaa tahdonvoimansa oikeaan asiaan!

Yritän ensiviikon aikana saada kuvia blogin puolelle! Tyttö on jo kookas ja mikä luonne! Se rakastaa kaikkea ja kaikki aina vain <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015