Labels

12. lokakuuta 2015

Sokean oppaana

Mitäs nyt? Olen sulatellut tätä uutista muutaman päivän ja miettinyt. Kironnut huonoa tuuriani.

KoiraNET Jalostustietojärjestelmää selatessani laajennetussa haussa voi suoraan todeta, että vuosien 2000-2015 välillä ei ole yhtään PRA sairasta malinoissia virallisesti. Ja vaikka otettaisiin pois edestä tuo 2000 eli kaikki koirat ei virallista PRA sairasta ole.

Jonkun täytyy aina näköjään olla se ensimmäinen. Tällä kertaa se oli pikkulikka. Piikan tulos on tulossa viralliseksi KoiraNETtin aikanaan. En tiedä kauanko se kestää saapua sinne, mutta tulossa on!

Kovat ajat edessä. Moni haave murtui tietoon, että se on täysin sokea. Jalostushaaveen olin kaatanut jo pois kun huomasin, että sen näkö ei ole täysin kunnossa, mutta viime torstai kaasi treeni/kisa haaveitakin. Kisoihin emme tosiaan tule lähtemään, mutta treenaamista jatketaan turvallisuuden rajoissa ja koiran ehdoilla.

Piikalla on toinen juoksu menossa juuri nyt. Ja ikäväksi huomannut kun hormoonit hyrrää ja näköä ei ole on ärhentelyä ollut ilmassa toisia koiria kohtaan. Toivon, että kun hormoonit tasapainottuu Piika olisi taas oma kiltti itsensä. Se tultaisiin steriloimaan!

En tiedä saako tästä mitään selvää.. Tuntuu etten saa päässänikään liikkuvista ajatuksista mitään selvää.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015