Labels

2. maaliskuuta 2014

Kokeillaan ja katsotaan

Aktiivinen pentuni <3
Luin kaikkia kauhu kertomuksia ennen Piikan tuloa kuinka hirveitä ja hulluja ja ja ja belgit on ja erityisesti malinois. Tuo nyt on vielä pentu eli tietenkin nukkuu paljon, mutta kun vertaan tollerin pentuun joita useita ollut niin kyllä Piika ainakin vielä on niin kovin helppo tapaus!

Tietenkin se saa näitä sen hullun-belgin kohtauksia kun kaikkea pitää repiä ihan mielettömällä voimalla ja hampaat kolahtaa toisinaan käsiin jolloin siinnä on reikä. Eilen illalla nappasi hihasta kiinni sen verran tiukalla otteella, että kun käden nosti nousi pentu maasta mukana.. Vietit kohdillaan vielä kun saadaan kohdennettua ne aikanaan oikein niin hyvä tästä tulee!

Se on myös jotenkin älyttömän kekseliäs tapaus. Se yritti herättää minua ja ystävällisesti pusutteli naamaan. En reagoinut sen enempää joten tyttö nappasi television kaukosäätimen ja painoi telkun päälle ja jotenkin sai äänet myös kovalle. Sen jälkeen onnellisena ympäri huonetta kun kömmin ylös nyt se mamma nousi! Ei siinnä tilanteessa enää pystynyt kuin nauramaan toisen tyylille.

Loppuun muutama kuva Piikasta. Huomenna se täyttää jo 9viikkoa. Sitten on viikko yhteistä taivata takana ja olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tähän pieneen petoon!

Mahtava saalistaja

Kapulan noutoa kokeiltiin ja hyvin iso kapula suuhun meni

Saaliistaan ylpeä malinois

Nuo tassut <3

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015