Labels

14. toukokuuta 2014

Kuinka Piika

Puhelin "laatua"

opiskelee uimaan? Siinnä on erittäin hyvä kysymys johon löytyy monen monta vastausta ja tapaa. Vielä en sanoisi, että oikein utui olisi, mutta yhden pienen uinti vedon hän otti eilen iltalenkillä. Seisoskelin taas ojan reunalla kun toista niin kovin kiinostaa vesi ja otin puhelimeen kolme videota tästä hölmöilystä. Lopputulos oli se, että belgialainen oli uitettu koira!



Ja niinkuin videoltakin huomaa vesimittaritkaan ei oo enää pelottavia yhtään. Ne jopa kiehtoo ja kiinostaa Piika neitiä. Videot on puhelimella joten pitkiä ne ei ole eikä laadullisesti kovinkaan kummoisia, mutta saa niistä selvän ja se on riittävä.



Ja lopullisena tuloksena kolmannessa videossa Piikan arvionti petti ja sinne mentiin sitten. Nopeasti ylöskin, mutta sama reunalla pilkkiminen jatkui eli ei sitä pelästytty sen pahemmin onneksi. Viikonlopuksi on luvattu oikein kunnolla lämmintä joten viimeistään silloin mennään kokeilemaan uudelleen ja otan mukaan vesi damin ni on oikein jotain mitä noutaa sieltä vedestä. Jos tuo vaikka oppeisi jo uimaan tämän kuukauden aikana ihan itse. Ei sen kanssa kiire ole, mutta jos on lämmin kesä tulossa saisi uimalla viilennetty helposti oloa.


 

Ajtuksia kouluttamisesta ja sen tahdista tulossa seuraavassa kirjotuksessa. Ollaan taas blogin kanssa vauhdissa! Ihanaa keskiviikko iltaa lukijoille!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015