Labels

3. toukokuuta 2014

Oudot käytökset OSA 1.

Monilla koirilla on omanlaisia käytöstapoja tiettyjen asioiden suhteen. Niitä löytyy Piikalta useita myös.

1. Kissa vai koira?
Sillä on ihan selvästi kissamaisia piirteitä. Sen on ihan pakko aina kun laitat ruokaa joko koirille tai ihmisille Piika puskee jalkojen välissä. Se menee ns. "kasia" edestakaisin, mutta oikein painautuen jalkoihin kiinni. Yksikään tollereistamme ei tätä tee vaan ne istuu odottamassa ruokaa. Piika puskee jalkoja. Käytöstä ollaan yritetty muuttaa jotta Piikakin istuisi odottamassa vielä ei ole toivottua tulosta asialle saatu.
Result: Piika is a cat.


2. Ravi vai laukka?
Päivän selvää on, että narussa ei saa kiskoa vai onko? Ei ihan joka hetki se ei ole selvää, mutta onneksi huomautuksella korjaa asian. Hauskasinta on vain siinnä, että narussa Piika harvemmin laukkaa. Vaikka itse juoksisin suht nopeasti Piika lisää raviin vauhtia jotta pysyy mukana, mutta kun naru lähtee kaulasta katoaa ravitaito ja mennään laukaten jo pienimmästäkin juoksemisestani innostuen.
Result: Piika is a wild and free.


3. Hau aamiainen, kiitos?!
Piika ei komenna minua. Olen jopa miettinyt miten sille opettaisin haukkumisen käskystä, mutta se on ihan eri asia eli ei siitä sen enempää asiaan takaisin. Jos olen laskenut ruuan lattialle odottamaan ja Piika on ulkona tai eri huoneessa kun näkee, että aamiainen on odottamassa se juoksee ja haukahtaa kerran. Siis tosiaan kerran eikä mikään mur *kirosana* haukkumista vaan ihan ystävälliseltä kuulostava hau. Olen tätä miettinyt ja kokeillut sitten itse mennä kupin viereen lopettaa neiti syömisen eli ei omista kuppia. Onko tuo joku ns. kiitos ruuasta haukahdus vai mun ruoka kuitenkin? Ei käsitä aina tuon ajatuksen juoksua.
Result: Thanks for breakfast!

Ja loppuun arvonnan suoritan viikonlopun aikana ja otan voittajaan yhteyttä sähköpostilla. Voittajan tiedot tulee tänne julki myös!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015