Labels

12. toukokuuta 2014

Match Show

Kirjoitin 3.5. blogin puolelle Hyväntekeväisyys Match Show 4.5. olimme siis siellä. Alkuun oli suunnitelmissa mennä tollerin kanssa kehään, mutta koska ei yleensäkään kaikki mene niinkuin suunnittelee ei mennyt nytkänä ja tollerin jätin kotiin. Hyppäsimme toisen tuomarin kyytiin ja saavuimme paikalle. Mukavasti siellä oli porukkaa paikalla. Muutamat odottivat, että Piika olisi tullut paikalle. Ehkä se olisi ollut hyvää treeniä, mutta vaikka kyseessä epävirallinen ja leikkimielinen kilpailu olisin silti hävennyt silmät päästäni kun tuo minun pentuni olisi istunut, mennyt maahan ja sivulle seisomisen sijaan ja juossut narussa kuin pieni peura pellolla, mutta jos suunnitelmat menee kaikki ajatuksien mukaan nyt vihdoin niin Piika tulee kyllä tänävuonna esiintymään virallisissa ja ennen sitä epävirallisissa näyttelyissä, mutta takaisin aiheeseen. Meinasin siis, että keskityn sitten kuvaamiseen kun ei koiraa ollut. Saavuimme paikalle ja katseltiin osallistuja luetteloa kun sain kysymyksen josko menisi Lapsi&koira + ISOjen kehään sihteeriksi. Ei sitä tarvinnut miettiä, tottakai kunhan sain pienen info pläjäyksen kuinka merkkaan tulokset. Asia selvä ja tutustumaan palkintoihin jotta kehä liikkuisi edes jotenkin sutjakasti eteenpäin.



ISO PUN4
Onneksi uhkailtua vesisadetta ei mätsärin aikana tullut vaan saimme nauttia auringosta. Päivä meni ihan onnistuneesti ja mukana oli monen monta upeaa koiraa. Onneksi sihteerin töissä olisi ollut kamalaa joutua arvostelemaan niistä koirista voittajaa. BIS kehä ei ihan odotusten mukaan mennyt kun kaksi osallistujista jotka sinne pääsi lähtivät ennen kehiä joten neljä koiraa oli kehässä. Näistä siis neljä (kaikki) palkittiin. Päivän kauneimmaksi nostettiin oikeutetusti upea samojedin pentu.



PENTU PUN1 BIS1
Sihteerin hommat olivat siis ihan kivat ja ainakin pääsi läheltä seuraamaan sitä "omaa" kehää ja sen upeita koiria. Suuremmilta möhläilyiltäkin selvittiin kun yritin pitää itseni kartalla siitä mihin merkkaan ja mitä seuraavaksi tapahtuu.
Kerrassaan kiva päivä. Onnea vielä kaikille tuloksiin tyytyväisille!

BIS2

Kohta olisi haastattelu ja olen ihan paketissa jo valmiiksi! Hui ja hai. Palataan huomenna ruotuun!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015