Labels

22. toukokuuta 2014

Lihan lisänä Happy Dog FlockenMixer

Kuten aijemmin kirjoitin Happy Dog FlockenMixer puurosta ajatuksia niin pidemmän pohdinnan jälkeen päädyin sitä kokeilemaan. Olin alkuun kovin epäileväinen syökö tämä minun toisinaan nirso belgini sitä, mutta söi! Näin jälkeenpäin ajateltuna en ole nähnyt syytä miksi en olisi tätä kokeillut.

Tiedän mielipiteitä siitä, että se on kallis ja epävarma vitamiinien lähde. Se ei ole sitä ja se ei ole tätä, mutta jos mennään ajatukseen, että vain apteekista ostetusta purkista koira saa kaikki vitamiinit niin kuka sen takaa? Ja kuinka luonnonmukaista se on? Kuka on nähnyt suden ostavan apteekista vitamiinilisiä? En itse ja sama pätee myös tähän puuroon! En ole suden nähnyt koskaan juoksevan puuro pussi suussa/olalla pitkin metsiä. Luonnosta ne kaikki vitamiinit pitäisi saada koiraankin. Eli niin tämä puuro kuin ne vitamiini purkit pitäisi heivata ja keskittyä ruokkimaan niin monipuolisesti ja varmasti, että vitamiinit tulisi lihasta, mutta me ihmiset olemme tunnetusti tällaisia ja haluamme varmistaa asioita eritavoilla. Siinnä ei ole mitään pahaa!

Piika suorastaan tykkää tästä puurosta. Kuppi nuollaan oikein kunnolla puhtaaksi ja ollaan tyytyväisen oloisia ruokailun jälkeen. Jopa toisinaan kupissa yhtäaikaa oleva liha syödään vasta puuron jälkeen. Joskus olen kuullut, että eläin tietää itse mitä se tarvitsee ja siksi syö sitä mielummin. En tiedä onko näin, mutta ei tuo ainakaan yrmi puuroaan joten miksi ei saisi syödä.

valmis puuro ja ihana tuoksu!


Lähdenkin ulos poimimaan voikukkasia ja nuoria nokkosia koirille ruuan sekaan. Meillä tollerit syö voikukkasia ihan itsekkin lenkillä kun ollaan Piika ei ole vielä oppinut kuinka hienoa voikukan syönti on ihan omatoimisesti, mutta ehkäpä se vielä alkaa ymmärtää. Nokkosesta sen verran, että kokeilkaas joskus tehdä itselle pinattilettujen sijaan nokkoslettuja! On muuten hyviä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015