Labels

25. huhtikuuta 2014

Täällä olisi!

Kepin ilmaisu... Tuo kirosana meillä! Tai ei se ilmaistaan oikein kauniisti suussa juosten satasta omistajan ympärillä onnellisena ja istuen sen jälkeen eteen sylkien keppi maahan...

Ajattelin kokeilla toista lähestymistä asiaan. Jätetään nyt hetkeksi ilmaisu ja otetaan käyttöön kosketusalusta. Elikkäs ehdollistan Piikan alustalle. Ja sen kanssa maahan menemään. Kun siis KUN tämä todella toimii laitan kepin alustan päälle ja lähden näin yrittämään asiaa uudelleen. Ainakin ajatuksissa se toimii, mutta täytyy katsoa toimiiko käytännössä. Kun koira ei muutoinkaan aina toimi kuin ajatus.

niinku sillä olisi kiire johonkin?
Piika tykkää kantaa kaikkea suussa joten sen mielestä niiden keppienkin suuhun ottaminen on maailman luonnollisin asia. Eli jos saan tuon ajatukseni onnistumaan täytyy vauvan saada kunnon riekkumis repisin kantamis palkka siitä omalla lelulla. Siitä kun jotain jättää rauhaan pitää tehdä yyper kivaa. Ajatuksellisesti helppo homma toteutus kyllä se onnistuu!


Mitä meille muuten kuuluu? Aika on mennyt hienosti. Olen kotona ollut sairaslomalla joo en ihan täysillä jaksanut panostaa, mutta ollaan me kaikkea pientä tehty Piikan kanssa. Eilen aamusta tosin kävi taas mielessä vääntää tuosta pennusta rukkaset, mutta oma mokani sekin asia oli joten en Piikalle sanonut mitään. Sillä oli massu mennyt ihan kuralle ja yöt neiti viettää keittiössä joten voitte vain arvata missä kunnossa lattia oli ja mikä ihana aromi odotti. Ne nautitut hevosen kakkapullat ei sitten sopinut niin suurina määrinä meidän neidille. Onneksi illalla oli jo massu kiinteämpää huomattavasti, ilman mitään ihmeellisyyttä. Puuroa sai ja lihaa sekä luita. Korjaantusi siis hyvin nopsaan. Eikä missään kohtaa näyttänyt, että olisi kipeä sama ikiliikkuja itsensä hän oli koko ajan.

Piikan blogia voit seurata seuraavissa paikoissa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015