Labels

22. huhtikuuta 2014

Ah niin ihanan herkullista, eiku

Hyi yök! Mikä voisi olla pahempaa kuin ulosteen syönti? Ei Piika ei syö omaansa eikä toisten koirien vaan hevosen "herkku pullat" on sellainen mikä menee niin, että maiskis naamarista alas... Jos ehdin kieltämään ne maukkaat pullat ne saa jäädä mutta jos ne tulee yllättäen lenkkipolulla vastaan enkä tajua niitä ennen koiraa on Piika jo aterioimassa niitä. Mikähän noissakin on niin ihmeellisen herkullista? Taidanpa seuraavaksi esitellä Piikalle niiden tuottajan. Onko jonkulla hyviä vinkkejä kuinka tuosta saadaan vähemmän kiva jos se löydetään ennen omistajaa?


2 kommenttia:

  1. Älä stressaa.:) Hepankakka on sentään harmittomin ja "mukavin" p*ska, mitä koira voi napaansa vetää. Kissanjaska ja ihmisen ulosteet laittaa ärsyttämään huomattavasti enemmän!
    Mieti mitä hevonen syö. Ei se uloste sen kummemman tavaran jatkojalostetta ole. Ainoastaan colliesukuiset koirat voivat olla vaarassa tallien madotuskaudella ivermektiinin takia. Itse olin tallilla töissä ja omat groenendaelit pyöri töissä mukana. Kun niillä oli vapaa tarjonta heppapulliin, niin se lakkasi maistumasta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo näin :) Jotenkin vaan etoo vastaan se että oikein nauttien syö nuita pullia.. :/
      Kaipa menen naapuriin ja kysyn josko saisi pihalle näitä ni jos loppuisi into kun on koko ajan tarjolla (juu en tee tätä :D )

      Poista

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015