Labels

14. huhtikuuta 2014

Kevät / Springtime

Malinois leijona? Malinois lion?


Eilen otettiin uusia poserauskuvia. Tai ainakin yritettiin ottaa kasvut kohtaan. Sinne päätyi nyt paras otos ja te pääsette kirjoituksessa nyt ihastelemaan näitä muutamaa muuta yritykstä. Tyttö kasvaa niin nopeasti. Mittauksessa saatiin kokoa noin 48cm! 

Eilen Piika oli taas mukana kaupungissa kävelemässä. Yhä kaikki on tutkittava. Eli edelleen erittäin utelias ja ihmisrakas pentu. Ja ihmiset väistävät toista yhä enemmän. Onneksi poikkeuksia löytyi ja Piika sai myös positiivista kokemusta ihmisistä.  

Olen nyt alkanut koneelle suunnitella jälkitreeni "menua" ja se alkaa hahmottua. Miettisin josko laittaisin sen tänne blogin puolelle myös julki ni meidät saisi kauhistella lyttyyn ja korjata virheitämme kun niitä kuitenkin on. Videota on myös seuraavasta jäljestä tulossa mikä ajetaan eli viimeistään siinnä näkee ohjaajan tekemät pahat pokat! (miten niin itsekriittinen?) Ollaan ihan tosissaan tuosta jäljestä molemmat innostuttu ja se on minulle itselle tarpeeksi rauhallinen laji tähän hetkeen.

korvat... / ears....


"Kasvu" new image. The girl is growing up so fast. Size of about 48cm! That is still a very curious and affectionate puppy. She love the people, but people are afraid of him.

Forest track things coming along with the video.




0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015