Labels

14. huhtikuuta 2014

Silakka

Ensimmäiseksi nyt löytyy Piika facebookista. Jos joku haluaa juttuja seurata sitä kautta on se mahdollista nykyään. Sivut on tosiaan tänään avatut, että vielä ei ole suuria ehditty sinne laittamaan. Tutkimaan pääsee tästä. (tai ylhäältä My Facebook)

Eilen Piikan kuppiin erehtyi jotain ihan uutta, mutta Piikan mielestä hyvin herkullista. Elikkäs silakka. En niitä sille uskaltanut antaa kuin kaksi. Muutoin normaali ruokailu sika-nautaa jauhettuna. Olin ihan positiivisesti tyytyväinen kuinka kala painui alas ja oikein pureskellen ja nautiskellen menikin. Silakoista kuten muistakin kaloista saa hyvin D- ja E-vitamiinia niin ajattelin kokeilla josko normaalin lohen sijaan söisi jotain muuta välillä. Ja tietenkin rasvahapot mitä tuossa pienessä kalassa on ja plussana päälle se pieni määrä kalsiumia ruodosta niin olen tyytyväinen ipanan ruokailuun! Voin siis jatkossakin ajatella kalapäiville silakkaa lohen kaveriksi ruokakuppiin.
En meinannut tuota silakkaa vielä kokeilla, mutta kun ihmisille ruuaksi ostin ja oli tarjolla samanpäivän silakoita melkein puoli ilmaiseksi niin otin koko porukalle sitten samalla. Ihmisille paistaen ja koirille raakana.

Piika on jälleen siirtynyt takaisin kolmeen ruokinta kertaan. Aikaisemmin siirsin sen kahteen, mutta nyt kun on ruokahalu saatu kohdilleen ja menee melkein kaikki alas niin siirsin kolmanen ruuan mukaan. Se kun on suht helposti järjestettävissä niin miksikös ei saisi syödä kun kerran maistuu. Muutoinkin nirsoilu alkanut jäädä taakse ja kuppi tyhjennetään on siellä mitä tahansa. Eli suuntamme on oikea.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015