Labels

9. huhtikuuta 2014

Keltainen toukokuu mikset sä jo tuu?


Ollaan oltu hieman hiljaisempia blogin puolella. Omistajan töiden takia ja tuntuu, että kevät vie niin mennessään, että unohtuu ulos tekemään kaikkea. Tänään ulkoilutettiin kuitenkin kameraakin aamusesta ja tajusin asian vasta kun kuvia katselin, että sänkipelto, hyvä aurinko ja malinois ei sovi samaan kuvaan... Pahoitteluni siis huonoista kuvista. Pitäisi ajatella järkevämmin ennen kuin alkaa kameran kanssa leikkiä. Eikö voisi jo ruoho alkaa kunnolla vihertämään? Ja kukkasia tulemaan? Itse suunnittelin pistäväni orvokeita kasvamaan kukkapenkkiin, mutta asia on vielä mietinnässä.. Tutkittiin meinaan kukkapenkkiä Piikan kanssa joka osallistui rikkaruohojen kitkentään.. ja kun kaivelin penkkiä muutoinkin kaivoi myös belgialainen... Saisikohan ne orvokit olla penkissä jos me laitetaan ne yhdessä ja jos laitan ilman Piikaa saakohan ne lähtöpassit heti kun ovat ilmestyneet hänen tontille? Mietin asiaa vielä onhan tässä aikaa. Iltaisin tai no öisin kun Piika käy vielä pihalla pisuilla se vahtii talon rajoja todella tarkasti jo. Haukkuu ja murisee mennessään pitkin pihaa. Tämä on vähän aikaa sitten alkanut. Vaikka sisällä makaisi rauhallinen ja väsynyt pentu piha saa sen reviiri vietin syttymään nykyään aina. Onneksi rauhoittuu myös suht nopeasti tuosta. 


Se on kasvanut tosi hurjaa vauhtia. Katselin aamulenkillä taas sen päätöntä menoa ja miettisin, että mihin se pieni natiainen on mahtanut hävitä? Se on kohta ollut kotona seitsemän viikkoa ja korkeutta tosiaan on jo ihan tollerin verran. Hui hai minkähän kokoinen tuosta tulee isona. Kauhulla odottaen hahah!
Ruokailu asia meillä menee tosi hyvin. Nyt on oikeasti pohjaton belgialainen kotona mikä helpottaa arkea suunnattoman paljon. Tietysti lempiruokia löytyy ja niiden kanssa on helppo tehdä toinen onnelliseksi. Kana ja kalkkuna on Piikan lempparia. Sen sijaan sikanauta saa edelleen toisinaan nyrpeitä katseita kupissa, mutta kun sinne ei muuta laita se hetken kuluttua on sieltä hävinnyt. Harmittaa kun kennelrehulla ankka loppu ja mistään en ole enää Muschin hanhea löytänyt. Strutsia haluaisin myös kokeilla, mutta yhteen teurastamoon otin yhteyttä he eivät vastanneet mitään kun tiedustelin ostaa strutsinlihaa.. Piika kun selvästi tykkää enemmän vaaleasta lihasta kuin punaisesta. Kyllä sille silti punaistakin syötetään, koska tarvitaan hyvät kasvupalikat tuohon pentuun, mutta saisi toinen maistella uusiakin makuja linnuista. Taitaa syksyllä olla noutajilla töitä tiedossa, että belgialainen saa maistella erinlaisia lintuja.

Olen varmaan saanut kevään ensi auringonsäteistä jonkin pistoksen kun on kamala hinku ja into tehdä tuolle pennulle uutta jälkeä. Oma järki vaan käskee rauhoittumaan ettei etene liian nopeasti. Nami ruutua ollaan taas otettu ja suurennettu / pienennetty ettei vaan jymähdetä siihen samaan kokoon. Kovin tarkka nenun käyttäjä tuo on ja tuntuu vain paranevan joka kerta. Ilmotin meidät jälkikurssille ja nyt katsotaan mahdutaanko mukaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015