Labels

10. huhtikuuta 2014

Happy Dog


Happy Dog FlockenMixer on uusi tuttavuus minulle. Olen nyt lueskellut ja tutustunut enemmän. Vaikuttaisi sille, että ehkä sitä voisi kokeilla ainakin! Vai miltä teistä kuulostaa se, että tuosta hiutaleesta saa puuron kun siihen lisää kylmää vettä. Se turpoaa ja mukana tarvittavia vitamiineja. Itse ainakin kiinnostuin kovasti. Happy Dog sarjasta löytyi muitakin kiinnostavia tuotteita raakaruokailija laumallemme. Suosittelen tutustumaan merkkiin ja tuotteisiin!

Kuvan arvot on suuntaa antavia AIKUISELLE koiralle!

Elikkäs hiutaleiden määrän voisin tuossa 300-400g välillä pitää Piikalla, mutta lihan määrä saa kyllä kasvavalla olla enemmän. Tietenkin niin moni asia vaikuttaa tuohon kuinka paljon koira syö päivässä, mutta eipä nuo suuria lukuja ole kun hiutaleita pitäisi päivässä Piikankin aikuisena nautiskella ja loppuisi purkki vitskujen kanssa leikkiminen tuosta saisi puuron samassa kun meillä aina silloin tällöin puuroa keitetään. 10kg pussi 36€ eli ei ole edes pahan hintainen kun maksoin yhdestäkin pienestä vitskupurkista hieman vähemmän ja siinnä ei ollut kiloakaan.

Itse siis EN ole tätä kokeillut, mutta kiinnostus heräsi todella ja nyt etsinyt tietoa josko joku kertoisi kokemuksistaan. Onko teillä käytetty? Entä löytyykö kokemusta Happy Dog Power Plus jauheesta?


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015