Labels

5. maaliskuuta 2014

Aktivoi pentu

Piika sai eilen illalla tai itse asiassa jo päivällä hepulin joka jatkui iltaan asti. Tuntuu turhauttavalle kun itsellä perjantaihin asti liikkumiskielto kun teipit selässä allergiatestien takia. Siinnä sitten piti keksiä miten aktivoida itse liikkumatta tuo AD/HD pentu. Onneksi sillä on todella paljon pitkäjänteisyyttä ja uusi lelu oli tämä aktivointi.

Niinkin tylsä lelu kuin pinkki lateksi possu sai tuon kersan ihan sekaisin. Ensin perutettiin ku painelin possua pari kertaa ja se röhkäisi. Sitten laskin possun lattialle ja Piika sai itse lähestyä possuaan. Ensin puri ilmaa possun yläpuolelta ja haukkui/murisi possulle (huokaus hölmö pentu). Tätä jatkui jonkun aikaa sitten iski hampaat kiinni keskelle possua ja lopulta "vingutti" possua 2,5tuntia ja juoksi sen kanssa satalasissa ympäri huonetta. Itse katselin huvittuneena penskaa. Se vaan rakastaa leluja ja jaksaa touhuta niiden kanssa. <3

Sitten pitää vielä loppuun todeta, että Piika on päässyt todella upeasti yli tolleri pelostaan. Nämä talon punanutut ei olekkaan kamalia niitä voi jopa hieman paimentaa ja komentaa! Se on ihan itse keksinyt miten nui juostaan kasaan. Tolleri parat ei ymmärrä mitä tuo pieni kirppu todellisuudessa ajaa takaa tuolla hommalla. Kuvia aamusta hieman alla. Olen tuota pentua nyt reilun viikon katsonut ja kyllä huomaa selviä eroja tollerin pennun ja malinois pennun välillä.

Kuvista huomaa, että meillä on toinen korva noussut jo kokonaan pystyyn!

juokseva peto

Kuulo puoliksi päällä ;)

"Mua vätystää"

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015