Labels

21. maaliskuuta 2014

Oma maailma ja omat säännöt

Olen kahtena kertana keittiiöön mennessä löytänyt iloisen ja ihanan pentuni keskeltä keittiön pöytää... Toisella kerralla sain sen kiinni ja toisella se hyppäsi sieltä itse alas.

Tietysti asian hyvät puolet se ei vierasta erinlaisia alusia eikä pelkää korkeita paikkoja kohdata, mutta... En myöskään halua koiraa pöydälle.

Sitten se pieni herttanen belgialais lapsi menee makaamaan omaan petiin ja katsoo sieltä, että enhän minä ole koskaan mitään tehnyt. On se utelias, mutta nyt täytyy oikeasti miettiä mitä tuollekkin asialle tekee, koska se EI todellakaan ole luvallista ja se saa luvan loppua. Miettisin räminä tölkkiä pöydän reunalle kun se ainakin vielä kiipeää tuolia pitkin sinne pöydälle, mutta ainakaan tähän mennessä se ei ole näyttänyt mitään väitöä/pelkoa rämiseviä asioita kohtaan eli voi olla myös tehoton. Kielto tietysti suullisena, mutta ei se edes suunnittele pöydälle menemistä jos sen kanssa ollaan kun uskon enemmän tehoavan kun saisi matkalta kiinni. Pöydillä ei ole sille mitään "palkkaa" eli menee vain tutkimaan.

Sohville ja sänkyyn en ole aikuisia kieltänyt tulemasta, koska ne ei siellä yleensäkään viihdy nukkuen vaan hakeutuu suoraan lattialle tässäkin kohtaa Piika on poikkeus se on niin mukavuuden haluinen, että nukkuu mielummin pehmeällä kuin kovalla. Eli pentu makaa sohvilla ja sängyllä onneksi sentään makaa eikä riehu satalasissa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015