Labels

26. maaliskuuta 2014

Mitä teille kuuluu?

Mitä lukijoillemme ja vierailijoille kuuluu? Meille kuuluu hyvää. Alan itsekkin huomata, että tuo pentu kasvaa. Kaikki sitä hokee, että se on jo niin iso ja aina totean, että eihän se edes ole kasvanut. Yhtä pieni kuin 8viikkoisena. Mutta nyt oikeasti alan huomata tai myöntää, että kyllä se mun pieni pentuni on kasvanut isommaksi pennuksi.

Huono tausta ja pylly rinteessä...
Mitä me sitten ollaan tehty? Ollaan nyt joka päivä useamman kertaa käyty metsässä juoksemassa ja treenaamassa. Ihan yksinkertaisia ja jo sisällä opittuja toko juttuja otetaan ulkona myös. Me mennään myös ulkona jo maahankin! Heh maat kuivuneet niin voidaan makoillakkin jo! Ollaan myös kovin harjoiteltu sivulle tuloa ja sitten ei toko juttuihin liittyen kasia. Eli kasi kuvio jalkojen välissä. Rauhoittumista ja odottamista ollaan myös opiskeltu ja enemmän tai vähemmän hyvin menevät. Riippuu paljon hetkestä. Pitkän ulkoilun jälkeen Piikalla on nälkä kyllä luitte oikein NÄLKÄ. Ja ruokakupin odottaminen on niinkuin niin mahdotonta ja tuskaisaa, että ei meinaa tulla mitään. Siitäkin huolimatta sitä joutuu odottamaan ja suu pitää pysyä supussa niin saa luvan syödä. Ruokaan vielä sen verran, että MUSH:in poro oli hyvä kokeilu. Se maistui Piikalle ja kelpasi mainiosti vaikka hieman mietin jättääkö kuppiin.

Mitähän löytyi? Arvaatteko?
Sitten ne ei mukavat ruokailu jutut. Meinaan metsä on täynnä kaikkea ihanaa. On lehtiä, ruohoa, sammalta, keppejä yms.. ja erityisenä herkkuna ja pisteenä hommalle on pupun jätökset. Siis mums! Onneksi ainakin vielä jättää kiellon jälkeen moiset herkku nappulat metsään ja jatkaa matkaa. Alla vähän kuvia metsä lenkeiltämme.





Sinne meni pallo

Ja sieltä se myös tulee

Miksi aina etupää montussa?!


Multa kiellettiin jänön papanat


Iso on este

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015