Labels

9. maaliskuuta 2014

Kapula

Sunnuntai on taasen koittanut. Huomenna Piika täyttää 10viikkoa. Viimeksi unohtu ottaa 9viikkos kuva tuonne kasvuun, mutta ei hätää tänään ollaan ottamassa tosin päivää etuajassa, mutta ei se haittaa 10viikkonen kuva :) Tyttö on mahdottoman paljon kasvanut näiden kahden viikon aikana. Jos "heittäisin" tuon pennun seinään ja mittaisin säkäkorkeuden myös tästä eteenpäin joka viikko niin nähtäisiin ihan tosissaan kuinka paljon kasvetaan viikossa, myös paino ruvetaan laittamaan sivuille.

Tämän aamuiset kapula treenit meni taas pienen herättelyn jälkeen tosi hyvin ja Piika alkaa tajuta kuinka kivaa siitä kapulasta on myös luopua. Hän on hieman omistava tavaroiden suhteen. Ei rähise, mutta pitää tiukasti kiinni ettei kukaan vie hänen saalistaan.

Kapula on alusta asti ollut suht iso kokoinen jotta ote on hyvä ja pitävä. Piika kantaa sisällä myös ihmisten treeni punttia jolla painoa 1kg. Eikä ole edes mitenkään ongelmallisen näköistä. Tyttönen treenaa niskaa ja nostoa painon kanssa.

Maahan meno eli harjotus numero 2. on edelleen työnalla hahaha me ei päästä niistä alku tansseista eroon vaikka mitä tekisi. Täytyy jatkaa vain harjoittelua onneksi tuo ei kyllästy vaikka toistaa toistaa toistaa samaa asiaa se on silti täysillä mukana touhussa.



Kotisivuja on alettu rakentaa Piikalle ja kun ne joskus (huomatkaa ikuisuus projektien määrä lisääntyy) valmistuu siihen asti, että kehtaan ne julkistaa niin kerron osoitteen täällä. Blogi tulee silti pysymään mukana kuviossa, koska tänne on jatkossa helppo kertoa nopeasti kuulumiset ja erityisesti treenin eteneminen. Kuvia alla tältä aamulta.

Kristalli panta ja sen ylpeä kantaja

Haikaileva pentu

Se näyttää ihan malikalta

Ryhti pitää pysyä

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015