Labels

7. maaliskuuta 2014

Arvatkaa mitä

Omistajan liikkumiskielto on poistunut tai no en sitä kovin tarkasti noudattanut kun ei tuo pentu olisi pysynyt nahoissaan tuota aikaa jos sen kanssa ei olisi mitään tehnyt, mutta nyt voidaan taas touhuta normaalisti.

Harjoittelu numero 2. Maahan meno.
Piika istuu, istuu, haukkuu, istuu, hyppää päin, huokaa ja menee maahan :D Se on selkeästi tylsää tuo harjoitus, mutta se täytyy saada samanlaiseksi kun istu käsky. Silloin jää kaikki siis oikeasti kaikki toiminta kun kuulee käskyn ISTU. Maahan menoa se on nyt ruvennut jo hieman itsekkin tarjoamaan "vapaalla" eli enää jos minulla ruokaa kädessä se ei vaan istua tönötä ja tuijota nyt se menee maahan ja istuu vuorotellen jos jompikumpi kelpaisi, että hänkin saisi palasen :) Jatkamme harjoittelua jotta päästään eroon noista "alku tansseista" ja maahan todella on maahan eikä istumista, komentamista ja hyppimistä ensin!

Mutta arvatkaas mitä eilinen päivä toi tullessaan? Piikan toinenkin korva on nyt noussut ylös! Ooh se alkaa jo ihan näyttämään malinoissilta eikä enää coctail sekoitukselta jossa eri rotuja sekaisin sillai söpösti :)

Kuva on puhelimella otettu joten sen laatu on hieman niin ja näin, mutta tuossa näkyy nuo kaksi pystyä jätti korvaa. Apua siitä apinasta on kasvanut korvaeläin <3

Myös meidän puru vimma hulluus on vähentynyt selkeästi kun johtajuutta on Piikan kanssa vahvistettu. Eli hyvä tuosta tytöstä tulee kun alamme koko ajan enemmän puhumaan samaa kieltä keskenämme :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Kävijät

Seuraa meitä!

About

Krokasmedens Cindarella "Piika"

SE14632/2014

Belgianpaimenkoira malinois

30.12.2013

malinois[@]trindys.net

Terveys
Silmät: PRA 10/2015